Monday, February 17, 2014

Tahniah Adik..It's A Boy..♂



Alhamdulillah...semalam 16.2.2014  bersamaan 16 RabiulAkhir 1435H tepat 7.35 pagi, adik bongsu me Nor Syida selamat melahirkan baby boy. Bestnya nanti sambut anniversary dah bertiga.. 


Kasih ayah..
Sorry ye adik..x dek pic dgn adik  nak upload

Kepada Adik n Lan 
Welcome to the Parenting World . Semoga semakin kuat dan tabah dalam menjalani kehidupan sebagai parent. Tak semudah yang kita lihat. Yang pasti anak adalah anugerah & amanah dari  Allah yg tidak ternilai... didik lah dia kearah jalanNya semoga menjadi seorang muslim dan anak yang soleh. InsyaAllah.





Kepada Baby Comel
*Tak sabar CikMa nk tengok kamu;-)*
Walaupun tak pandai baca lagi*krg dh ckp baby kan x pandai baca lagi..CikMa tetap nak buat dedication ni..Selamat datang ke dunia khalifah kecil yg comel & mungil..:-). Semoga KN*nama tak rasmi :-) membesar menjadi seorang anak yang soleh, membesar dgn sihat, bijak & pintar,  taat & berbakti kepada ibu bapa . Selamat menjalani kehidupan didunia yang nyata dan penuh dgn ujian. InsyaAllah dgn didikan KN akan menjadi anak taat dan soleh.


Assalamualaikum KN..;-)
p/s : Kelahirannya mengingatkan ku pd arwah ayah..yg pastinya sgt gembira setiap kali menyambut kelahiran cucu baru..miss ayh so much..semoga ayh sentiasa tenang di 'sana'..:(..
Maybe kelahiran KN juga one of the reason kekuatan chek untuk cepat sembuh..InsyaAllah..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...