Thursday, March 6, 2014

2nd Time He Join Amal Islami



Sejak minggu lps, malam aje Naqiuddin busy dok training untuk pertandingan Amal Islami sabtu nanti. Suara pun dah jadi rockers..suruh hafal slow dia ckp ssah nak faham. Tak pe la janji dia dah boleh ingat semua yg dia hafal. Alhamdulillah semalam dia dah boleh perform depan abahnya.

If last 2 years dia masuk acara muhawarah , tahun ni dia masuk acara Solat Jenazah..tahun lepas last minute dia terpaksa menarik diri sebab arwah ayah me meninggal

Since pertandingan semua peserta kena pakai baju melayu putih & sampin hijau terpaksa la kami pi shopping semalam. Tak mboh beli yg mahal coz pakai sehari je pun...:-)

Macho la sgt..
Anyway good luck ye anak ummi...

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HANDSOME BOY

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanum Thx ;-)

*∽ IZAN ∽* said...

sama dengan nama anak saudara saya.. both hensemm boy hehe.
wah pendidikan berharga untuk anak2. Semoga cemerlang dunia akhirattt aminnn

Norma NML said...

@*∽ IZAN ∽*Ye ke..thx Izan, Aamiin..:-)

Roha said...

singgah membalas kunjungan..done follow sekali line#69, thanks ea sudi singgah blog akak..keep in touch :)

semoga dipermudah segala urusan adik Naqiuddin time perform nanti..
of couse ler macho anak mama kan..

Norma NML said...

@RohaWelcome :-)..thx...InsyaAllah..hope he can perform well...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam kenal jugak ye.. ^_^

Good Luck Naqiuddin..^^

Norma NML said...

@LiLy @ MaMaQiStInAThx lily ...nice to know u :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...