Friday, March 28, 2014

Macam Sekejap Sangat..♡♡



Semalam purposely me take leave sbb nak spend time dgn chek dan adik beradik me. Pagi lps breakfast bawa Abg Sok*abg ke2 me keluar ke Alamanda sekejap ,he grab one handbegs for chek. If biasa kami akan bawa chek but after dia sakit that day, chek memang tak larat nak jalan lama..apapun alhamdulillah & syukur sgt chek dah sembuh.


Hehe..he willing to help me for this..snap pic htr 
kat chek suruh pilih mana satu

Naqiuddin & kazennya, Ammar sempat  lagi 'pau' Ayh Sok dorang main game. Sedar tak sedar dah almost 3pm baru balik.

Well..boys...
Ptg kami berkumpul kat rumah kakak .Sangat terkilan, lupa nak snap pic kami anak2 Arwah Mat Lazin seramai 7 org berkumpul. Jarang sekali dapat berkumpul macam tu, last masa kenduri kahwin adik bulan 3 tahun lepas. Selalunya if berkumpul pun jarang complete 7 beradik. Menyesalnya tak snap pic dorang...maklum la semua sibuk dok borak.

Tapi before berkumpul ramai2 tu ada la pic yg sempat me snap, dan yang pastinya Baby Khalish tetap jadi tumpuan..


Semakin geram kat budak kecik yg chubby ni..
on his mum's chest..so sweet
Alhamdulillah setakat ni x buat 'perangai' ;-)
Cousins
Penatnya saya kena buli dgn abg2 n kakak sepupu
Finally..sgt selesa & so manja dgn chek...
Since dalam pantang Khalish Naqeb byk spending his time dgn chek & unclenya, Ayh Sok...for sure he will gonna miss them and so them as well..
Apapun Khalish be a good boy ye dear ....kami sentiasa doakan Khalish jadi anak yg pintar dan yg penting menjadi anak yg soleh serta taat kpd ibu ayah.

4 comments:

Cik Ngah said...

Comelnya babyyyyy.....lama tak cium and dukung baby...huuhuuu

Norma NML said...

@Cik Ngahehem2..cepat2 ler ;-)

lieyalatif said...

due pun cantik...so yg mane satu pilihan kalbu tu eheheheeheh

ololo tomey2 baby kecit...jadi perhatian laa die yeak....semua dok sayang bb khalish...

Norma NML said...

@lieyalatifpilih utk Mak ...dia suka yg dark brown tu sbb ada 2 zip..sng katanya..Khalish ? Of cse..Rifqi sibuk sruh bawa balik..sbr je la..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...