Friday, March 21, 2014

Tahniah Hernanadiah..8A's..^◕‿◕^



Semalam masing2 tengok kawan2 update psl adik, anak2 buah dan sedare mara yg dpt result SPM...ada yg suka ada yg duka..Adatlah kan..Btw me pun nak share jugak..hehe

Tumpang gembira atas kejayaan anak kakak(Kak Ze) me coz 2nd doter dia dapat scored 8A's. She was ex student of Sekolah Menengah Sains Pasir Putih. If last year her son which is now study in UITM Penang, this year adiknya yg pula yang menyusul. Alhamdulillah.

Tahniah to Hernanadiah 


By the time she text me, dia ckp frustrated sikit sbb tak dapat 9A, it's ok kak Cik*panggilan to my niece, you do your best already, terima keputusan ni sebagai ketentuan Allah. 8A tu dah kira ok..dah bagus utk student aliran sains..Cikma dulu, aliran account je kot, tak cemerlang pun*tapi ok la,at least still pangkat 1..hehe...terima la rezeki itu seadanya.



Yang penting teruskan cita2 tu ok...InsyaAllah ada rezeki dpt continue in Engineering as u wish, we always support u dear. We proud of you. Jauh lagi perjalanan tu...ingat jasa penat lelah Ma & Abah..yang penting jgn lupa DIA..yang memberi kejayaan & segala rezeki.


p/s : tumpang gembira..sorang demi sorang ank2 kakak ke menara gading :-). Alhamdulillah. Semoga ank2 tdk lupa pengorbanan Ma & Abah dorang.

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
pagi nie lambat singgah
baru lepas assembly

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumWasallam..:-)

farhana mohamad said...

tahniah ank sedara cikma!
cikma dia bgi rewards ape nnti? hehe

ZalinZalina said...

Tahniah utk anak sedara awak..anak kak ina pun hajat nak ambik engineering kat uitm..kot la sama nanti yek..

Norma NML said...

@ZalinZalinaInsyaAllah...;-)

Norma NML said...

@farhana mohamadSurprise..hehe..

Ibu Lala said...

Tahniah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...