Monday, March 24, 2014

Welcoming For Baby Khalish Naqeb..



After sebulan lebih dia melihat dunia, baru lah me berpeluang  tengok dan dukung Baby Khalish. Latest nephew, anak adik bongsu me yang berkahwin 5 days before arwah ayah kami meninggal. Ya Allah..seriously setiap kali me buat entry yang ada perkataan arwah ayah, hati jadi sayu...airmata bergenang. Lebih2 lagi arwah ayah mmg sgt suka manjakan cucu2nya & Rifqi Naqiuddin one of them..so close with arwah.

Ok..tak mau sedih2. Naqiuddin also tumpang gembira seolah2 baby Khalish tu adik dia..hehe..Since semalam weekend so kami adik beradik berkumpul kat rumah kakak. Tapi x syok sbb tak semua dpt join. Adik ppuan me yg sorang lagi ada her family in law gathering kat PD, abg me yg sorang tu keje.Rancak berborak melayan baby bagai, pic pun terlupa nak snap. Tak pe..InsyaAllah khamis nanti kami berkumpul lagi bfore chek n Abg Sok me balik kg. Tapi yg pasti pic baby mesti ada.

Saya Khalish Naqeb ;-)
Hari ni saya x boleh tido lena sbb semua
pakcik makcik dok kacau..hehe
Sorry la..saya masih penat ni..x larat nak senyum
eee..geramnya Cikma..
Semalam pagi petang me yg mandikan Khalish. Alhamdulillah still boleh uruskan baby even dah lebih 10 tahun..

Btw Happy 1st Anniversary to my youngest sister, Nor Syida & Khazelan..aka ibu & ayah Khalish. Semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat dan sentiasa dalam rahmatNya. 

p/s : Bau baby sgt wangi walaupun baru bangun tido..:-)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

COMELNYA

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumTq Anum :-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, hensemnya anak buah... selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

Norma NML said...

@Sheila SalimWslm..thx Sheila ;-)

Ibu Lala said...

Comeynya. Last dpt bb 5 tahun yg lalu. Jeles tgk org ada bb lg. Kite dah msk 40 dah. Dah bersara la kut. Sempat anak 3 je

Norma NML said...

@Ibu Lalahehe..lbih kurang la kita..tp sya lama lagi..dh nk masuk 11 tahun..the one n only ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...