Monday, April 14, 2014

Alhamdulillah..Ok la tu...:-)



Bila weekend takde bekalan air rasa macam terbantut je nak wat keje rumah... but alhamdulillah air tangki masih mampu untuk untuk menampung kegunaan kami bertiga. Kebetulan sabtu en hubby keje, ank bujang me pula dari pagi hingga ke malam attend Kejohanan Silat Tempur Piala Jemputan Peringkat Kebangsaan di UM.


So me kat rumah , rutin biasa as a working wife ...hehe..En hubby balik baru keluar pegi survey 'something' for Naqiuddin's coming birthday. Malam baru jemput dia kat sekolah*pegi dan balik peserta dijemput oleh bas yg disediakan oleh pihak UM..

Tahniah my dear...walaupun dia a bit frustrated tak dpt jadi juara...naib juara dah kira bagus ok..yg penting semangat perlawanan tu ada. We proud with your efforts .
Muka penat tapi happy..

Masuk aje kereta kereta hingga sampai kat rumah dia asyik bercerita pasal kat sana. Nervous ada...seronok pun ada...sakit2 badan pun ada..hehe adat la tu syg.. 

Tengok tu...badan dah penat..kejap atas paha ummi..kejap atas paha abah
Lastly minta nak mkn aiskrim..pic kena sensor x pkai baju..haha..

Macam biasa coach dia akan share pics sepanjang kejohanan hari tu coz awal2 lagi me dah minta tolong dia snap that moment. Thanx En Safwan for pics. So semua pics kat bawah he sent to me tru whatsapp je..kan senang ..:-)
Yang ni lawan dia yg 1st..
If x slp dr N9

Yg ni last game...dia klh dgn schoolmate sendiri..
Well done my dear..we proud with you...Apapun apa yang Naqiuddin buat janji bukan sesuatu yang memudaratkan kesihatan dan bukan something bad...InsyaAllah ummi & abah will give full support...

p/s : Alhamdulillah...he happy with advance birthday's gift ;-)

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah isnin :)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumMorning Anum ;-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah. tempat kedua pun ok. satu pencapaian yang tinggi. hehhee

Norma NML said...

@Sheila SalimWslm..Alhamdulillah..tu la akak ckp ngan dia..:-)

fatihah fazlin said...

waaa... aktif la dia..

Norma NML said...

@fatihah fazlinBiasa la tu Nik..dia mmg suka aktiviti outdoor ni ..;-)

cheesedan kejubakar said...

assalammualaikum... salam singgah.. suke tengok.. nice family

Norma NML said...

@cheesedan kejubakarThx CnK..Alhamdulillah..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...