Thursday, April 17, 2014

♡Selamat Hari Lahir ke 11 Anakanda♡



Alhamdulillah...syukur padaMu Ya Allah, hari ni genaplah 11 tahun usia putera kesayangan aka pengikat kasih syg kami berdua...segala2nya dia..Terima kasih Ya Allah kerana sudah 11 tahun memberi kami berdua peluang untuk merasa nikmatnya menjadi ibubapa...

Barakallahu fika anakanda Rifqi Naqiuddin...Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke 11..Ummi dan abah sentiasa mendoakan supaya urusan Naqiuddin dipermudahkan Allah swt dunia dan akhirat. Semoga menjadi anak yang soleh...bijak dan disenangi ramai..InsyaAllah .
Naqiuddin adalah harta yg sgt berharga untuk kami. 

Cepatnya masa berlalu...

Birthday gift in advance
Since ulangtahun ke 11 dia jatuh pd hari biasa, last weekend kami dah bawa dia pilih sendiri hadiah...hadiah yg memang dia inginkan sgt..even ni dah hp yg keberapa but it's 1st android for him...happy to see his smiley face...

Pic lepas maghrib semalam 
Pagi ni a bit moody coz kami tak allow dia ke kem seminar for the reason....Tapi alhamdulillah kami tahu petang nanti sejuk la dia...

His bfast at home kismis n air suam
Sure ada yg tanya tu je bfast ? ,gini... he that kind yg tak boleh makan pagi mcm tu nanti nak membuang, fhm2 aje lah waktu pagi masing2 kejar masa. So dia ckp nak bfast kat school aje. 

Celebration ??... Tunggu next entry..;-)

p/s : wahai anakanda..suatu hari nanti RN akan faham tak semua benda yg dinginkan mampu ummi dan abah tunaikan...tak semua yg diminta ummi dan abah benarkan..ats alasan yg kukuh demi kebaikan anak kami sebab...kami teramat syg ...


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy b'day

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumTq autie ;-)

Kesuma Angsana said...

selamat hari lahir boy... moga jadi anak soleh yng tak lupa mendoakan kedua ibu bapa yer, jd anak terbaik dunia & akhirat !

Hilmirda Daud said...

Happy birthday... sebaya ngan anak Amy rupanya. salam perkenalan :)

rostina76 said...

Happy belated birthday RN...semoga membesar menjadi anak yg soleh & berjaya dunia akhirat . Btw geng aunty ros la April bday. Hehe

Norma NML said...

@Kesuma AngsanaTq KA..Aamiin :-)

Norma NML said...

@Hilmirda DaudOo..ye ke..btw..thx Amy :-)

Norma NML said...

@rostina76Thx Ros...Aamiin..btw...Happy belated befday Ros ;-)

❤Kamsiah❤ said...

salam
singgah sini..follow dan isi tabung...
utk anakanda...semoga menjadi anka yg soleh...

Norma NML said...

@❤Kamsiah❤Thx..aamiin..:-)

hainom OKje said...

Hepy bezday anakanda Rifki...semoga menjadi anak yg soleh dan membahagiakan ummi dan abi
Bagi hadiah apa norma?
Dia ni sebaya ngan anak bongsu Okje ni...

Norma NML said...

@hainom OKjeTq dear..aamiin..
hadiahnya yg kat tgn dia tu..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...