Friday, May 23, 2014

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih



Walaupun me tak suka memancing tapi nak juga join. Sebabnya ?? Sebabnya me nak mengeratkan lagi ikatan persahabatan dgn kawan2 di alam blogger...ceewahh..:-). 

Me tahu pasal Giveaway ni bila terbaca entri blogger Ibulala ,so just give a try. Tapi tak la join memvavi buta kan. Before tu baca la sikit tentang blog ni..Hmm kepunyaan kaki pancing rupanya. Nama yg unik & 1st time me dgr Elih J .

Ok back to main purpose entry kali ni.

V
v



Jom beramai2 join..kalau bernasib baik dan bertuah dapat lah hadiahnya...if unlucky pun takpe..sekurang2nya dah cuba..tak gitu..:-)

Hadiah2 yang bakal dimenangi :-)

* Tempat pertama ~ 1 x RM100
* Tempat kedua ~ 1 x RM60
* Tempat ketiga ~ 1 x RM40
*Hadiah saguhati 5 x RM20

Tarikh tutup 4 Jun 2014

Tak pun nak tahu detail boleh tengok kat sini :-

http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

So peluang masih ada untuk kita sama2 meriahkan blog kawan kita ni ;-)

14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...moga2 ada rezeki nanti...

fatihah fazlin said...

All the best kak maa sayang.. :)))

cahaya mata said...

hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

Norma NML said...

@cahaya mataHai..thx juga singgah blog saya yg suam2 kuku ni :-)

Athisyah said...

Assalamualaikum/ Salam sejahtera!
Salam Ukhwah kesayangan hamba!
Blogwalking sedang dilancarkan~

Make a visit to my blog :
http://demahabbah.blogspot.com/

Thanks for being an awesome friends of bloggers! ;)

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari giveway yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. nanti boleh follow dan join segmen yang ayu buat... tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

Norma NML said...

@AyuInsYiraHInsyaAllah..Slm perkenalan Ayu :-)

Norma NML said...

@fatihah fazlinThx dear ;)

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidInsyaAllah..Aamiin..

Hafiza AizZawa said...

good luck dan selamat berGA.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

Norma NML said...

@Hafiza AizZawaThx Fiza comel..done follow ur blog :-)

Syuhada Baharudin said...

salam..

datang blogwalking dari GA yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/28/giveaway-rm300-blog-pancing-elih/

iman syamilah said...

datang dr segmen yg sama :)
ALL THE BEST ! :)
jemput join
http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/spongebobs-giveaway.html

Norma NML said...

@iman syamilahTq..U too..In shaa Allah..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...