Wednesday, May 21, 2014

Jemputan Nuffnang Melawat Kilang Mamee



Terima kasih utk Nuffnang for invitation...it 1st time me dpt jemputan camni .Rasa appreciated...ye la me kan blogger suam2 kuku je so rasa happy sgt.



Teringin sgt nak join..segala perbelanjaan ditanggung oleh Nuffnang ok. Tapi bukan itu penyebab utama me tertarik tapi me rasa ini peluang yg sgt baik utk berjumpa bloggers yg me tak pernah jumpa dpn mata...face to face.

Tapi sayangnya me tak dapat join coz ada sebab yg me rasa lagi penting. Happen to be, pada tarikh tersebut bonda me akan berada di KL, dtg dgn kakak me coz nk daftar ank buah kat UITM Shah Alam nanti. Takpe la..me anggap itu bukan rezeki utk me..For me bila chek*for those yg belum tahu ini panggilan utk my mom dtg I wanna be around. Maybe next time  Nuffnang berbesar hati utk jemput ke event yg lain pula In sha Allah me akan join..:-)


p/s : semalam date line utk bagi jwpn nk pegi ke tak..well...

2 comments:

eyza said...

InsyaAllah.. nnt ada event lain yg Nuffnang buat bole join.. kalau eyza pun kat tmpt akak, mesti utamakan mak dulu.. :)

Norma NML said...

@eyzaYe la kan..btw..thx follow akak :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...