Tuesday, May 27, 2014

Saiz Bukan Ukuran..



Hahah....tajuk kemain yer...biasa mcm tu mesti orang ingat kurus gemuk...

Hishhh..bukan saiz badan ar..sensitip tau tapi redha :-)..Semalam dok membungkus hadiah sempena sambutan Hari Guru yang tertangguh since masa 16 Mei that day dorang kan tengah exam. Ada ada yang kecik ada yg besar...Harga ?? Yg tu x penting dan bukanlah ukuran..

Selalu remind kat dia apapun yang penting keikhlasan hati. So dia tak kisah...apa yg ummi dia pilih semua dia ckp ok. Kebetulan semalam dia ada kelas Silat so me & en hubby aje yg pergi beli tapi before tu dah tanya brp orang..lelaki @ perempuan cikgu tu, so senang la kami nak pilihkan. 

Malam tadi siapkan bungkus hadiah2 tu...biasa la keje bungkus membungkus ni sure la ummi yg kena buat..me takkan bagi dia buat sendiri..not now sbb nak bagi kat org biar la kemas..kena train dulu baru boleh dia balut sendiri. Macamlah ummi dia ni balut cantik sgt kan..hehe.


Dan inilah hasilnya :-)
Hope cikgu dia suka



6 comments:

siagan antonio said...

hehe., :)coretan seorang guru..

nurbijen said...

Betul sgt tu.. Yg penting ikhlas :)
Cantik ummi balut hadiah2 tu :)

Norma NML said...

@nurbijenNur...thx...sng cerita semua pembalut corak n warna sama je..hehe

Norma NML said...

@siagan antonio:-)

LYAfrina said...

y penting keikhlasan.. adakalanya y kecil tu lg beharga dr y besar tau

Norma NML said...

@LYAfrinaHmm...betol3 :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...