Monday, June 16, 2014

Bila Hari Bapa..



Semalam buka fb ramai dok update pasal Father's Day aka Hari Bapa termasuklah Rifqi Naqiuddin.


Me ?? Setelah setahun lebih arwah ayah tinggalkan kami...yg pasti me amat rindukan kenangan bersama arwah..



Since semalam en hubby keje, just keluar ke Alamanda waktu petang je. Takde la celebrate bagi coz as usual ,boleh dikatakan setiap tahun kami akan celebrate sekali dgn sambutan hari lahir me & en hubby awal July nanti...jimatkan ??..hehe. Alaa..lagipun bukan dah umur mcm ni tak la beria nak sambut befday bagai. Cukup dan syukur Alhamdulillah dikurniakan kesihatan yg baik untuk menjalankan tanggugjawab kami sebagai ibubapa & ank as well...yg lagi penting tanggugjawab kami sbg hambaNya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...