Friday, June 13, 2014

웃Bila Piala Dunia Bermula웃



Pagi tadi bermulalah demam bola sepak Piala Dunia 2014. Seriously me tak suka BOLA dari dulu lagi. Tapi tak la sampai benci giler kot. Lagipun kena la juga hormat minat en hubby, even dia pun bukanlah peminat fanatik coz sebelum ni pun me tengok dia pilih matches team yg dia minat je.


Nampak tu..kartun google pun psl bola..
Tengok maskot PD2014 ni ..cute sangat..namanya Fuleco the Armadillo..me pun tak sure binatang ape tu tapi bila baca & tengok kat wikipedia macam tenggiling pun ada..Apa-apa je la...


Tengok rupa kartun comel je..tgok yg real mcm geli pun ada..erkk
Untuk yg minat dan mengikuti matches PD2014 boleh lah tengok jadual kat bawah ni. Untuk yg sanggup berjaga tu apa salahnya alang2 dah bangun awal pagi tu buat solat tahajjud dulu ..lagi bagus kan..:-)


Jangan pula ada yg tanam niat nak buat duit haram pula ok. Tak payah lah nak kaya macam tu, tak berkat pun..If org k***r tu lantak pi la kan. Ingat tu...karang bagi pula ank bini makan hasil duit tu...cer fikir wahai En abg sekalian..so don't ever..No3.. 


p/s : En hubby bgtau Subuh pagi td ramai sgt kat surau..biasa 1 saf je..hr ni katanya 3 saf...alhamdulillah...maybe sbb ramai yg bangun awl pagi utk tgok matches Piala Dunia ataupun sempena Nisfu Syaaban semalam...apapun kita bersangka baik ok.

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x cukup tido la jwbnya

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumBetul tu Anum..jwpnya ada la yg terkuap2 kat ofis pagi2 ;-)

Farah Waheda Wahid said...

ola bola... he he he...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...