Tuesday, June 17, 2014

GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants



Giveaway contest lagi..:-). Jom kita pakat join. Tengok sape yg kreatif dan ada rezeki boleh lah merasa pakai kain pelikat 'comel' tu. So apa lagi...jom klik banner tu dan karanglah...

Kot syok mengarang janganlah sampai buat karangan pjg mcm form 6 tu..tdk lebih dari 100 patah perkataan itu syaratnya ok.

Sila KLIK banner untuk join ;-)
" Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana teringin nak tengok suami kesayangan saya pakai Pelikat pants ni. Design yang menarik dan besar pasti memberi dia keselesaan bila-bila masa memakainya samada bersolat, tidur atau bersantai. Nampak klasik dan unik pasti dia akan menyukainya. "


21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Rinna said...

Goodluck yer.. :)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumThx Anum..

Norma NML said...

@RinnaGood luck to u too ;-)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Good luck Norma :)

sukaxplo said...

salam
gudluck!

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Tq ;-)

Norma NML said...

@sukaxplowslm..tq..Insha Allah

NzA said...

gud luck...moga rezeki menyebelahi...

Siti Aisyah said...

Gudluck!!

Dtg singgah dn follow sini #141 btw, Feel free to visit me back :D

http://mydreamhigh123.blogspot.com

Norma NML said...

@NzAInshaa Allah..tq :-)

Norma NML said...

@Siti AisyahDone follow..:-)

MissNadia said...

wish u best of luck.. N dah follow sini :D

Norma NML said...

@MissNadiaTq Nadia..:-)..slm kenal..

Mommy Adam Anis said...

good luck!
irra dari contest yg sama
http://www.irrayyan.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html
salam kenalan
jom singgah http://www.irrayyan.com/

Norma NML said...

@Mommy Adam AnisTq Ira..wish u luck too :-)

Farrah MF said...

Salam kenal. dtg dari GA yg sama :)
GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants

MaSyGhuL OnLine said...

Salam Norma NML,
Terima kasih kerana menyertai Contest pertama daripada kami yang tidak seberapa ini. Kami akan mengumumkan senarai pemenangnya pada 15 Julai nanti. Semoga berjaya.

-admin-

Norma NML said...

@MaSyGhuL OnLineWslm..Tq..:-)

MaSyGhuL OnLine said...

@MaSyGhuL OnLine

Salam, tahniah anda telah dipilih sebagai pemenang sampingan! sila kemukakan alamat email anda di ruangan komen Contest kami-> http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html#comment-form untuk alamat pengeposan barang.

Norma NML said...

@MaSyGhuL OnLineAlhamdulillah..thx a lot yer ..done reply :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...