Thursday, June 26, 2014

Giveaway Ketuk-Ketuk Aidifitri



Inshaa Allah tiada aral melintang Ahad nanti kita dah mula berpuasa...Seronoknya tak sabar nak berada dalama suasana bulan Ramadhan...semoga dapat meningkatkan amal ibadat kita semua.

Ok..back to entri jom kita pakat join contest Ketuk-Ketuk Aidilfitri by D'nialicious. Banyak hadiah yang best sedang menanti.. Kek lapis*khas utk warga Terengganu aje ...biskut Raya..hmm bolehlah hidangkan utk tetamu di Padi Raya nanti..:-)

Untuk join sila klik banner kat bawah ni okey ..



Tarikh tamat penyertaan pada 7 Julai 2014. Masa masih ada so just klik dan join ..sambil tu boleh lah kita meneratkan ukhwah di alam maya ni. 

Yang menariknya hadiah akan dipilih untuk 2 orang dari setiap negeri. Setiap satunya sekotak biskut Raya bernila1 RM30. Contoh biskut macam kat bawah ni..


Hmm menarik kan..so sila klik jgn tak klik.Dah klik jangan tak join..rugi tau ;-)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best nie

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumKan..jom la Anum..join skli ;-)

Awan Samudera said...

singgah dari giveaway yg same.. btw gud luck and salam kenal..

http://awansamudera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Norma NML said...

@Awan SamuderaSlm kenal n good luck juga :-)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

Norma NML said...

@fadhil edathx :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...