Thursday, June 5, 2014

Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous



Tak lama lagi kita dah nak sambut puasa...bestnya..tapi lagi best kalau....Jap eh..nanti tulis nape lagi best. Sekarang ni nak intro sikit giveaway GoGeous Lover ni. Jom kita ramai2 meriahkan blog kawan alam maya kita ni. Sure korang ada cerita best dibulan puasa yg lekat dalam memori sampai sekarang kan.

Giveaway sure la ada hadiah..kecik besar x kisah..yg penting tujuan asal tu utk mengeratkan lagi ukhwah sesama bloggers.4 pemenang akan di pilih.

1. Pemenang pertama cash RM20
2. 3 pemenang saguhati RM10

Peraduan bermula semalam iaitu 4 Jun sampai 23 Julai 2014. Tarikh keputusan Insha Allah pada 25 Julai akan diumumkan.


Sila klik sini @ Banner untuk join :-)
Dah baca kan...Apa lagi jom kita sama-sama bergiveaway..winkwink..:-)

~ Pengalaman puasa paling best...memang melekat dan akan terbayang setiap kali Ramadhan menjelma, bersama keluarga dgn adik beradik yg ramai masa kami kecil dulu. Masing2 nak gelas yg tinggi...air sampai 2 jenis..tamak kan kami...Bila petang je masing2 buat permintaan kat chek {panggilan kami utk mak}nak makan itu ini...seboleh mungkin dia akan masak dan me of course la akan tolong..hehe. Pastu arwah ayah pula akan pastikan kami adik-beradik niat puasa utk sebulan dahulu pada malam nk sambut puasa diikuti niat utk harian plk...ye la kot2 terlupa...~

Seriously sampai skrg me rindu saat2 itu...even sampai skrg kami adik beradik dah kerkeluarga, chek org yg paling seronok bila kami rindukan air tgn dia utk juadah...dan arwah ayah still do the same tapi lebih kpd remind kat cucu2nya...tapi sejak arwah tiada...terasa kehilangan suara tu..rindu arwah ayh sgt2...al fatihah buat ayah...

Alamak...sorry teremosi pulak dipagi khamis ni...itu la dia sambungan utk kalau kat atas tu...Ok..dah..bye... 

3 comments:

Suriana abdul kadir said...

Salam Norma..
Thanks for joining..
All the best ye..

Norma NML said...

@Suriana abdul kadiras slm..thxs...:-)

Fuza Musa said...

Fuza pun dah join http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/giveaway-puasa-rm50-by-sueakgogeous.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...