Thursday, June 26, 2014

Giveaway Ramadhan Raya By Syira Lokman



Jom3..macam menarik jer...tapi memang menarik pun..banyak hadiah..apa lagi, jom sama2 kita meriahkan blog Syira Lokman dan eratkan lagi ukhwah sesama kita...

So jom klik banner dan join ...:-)


Sila Klik SINI @ Banner utk join
Hadiah ???...Haa..korang mesti suka especially kaum wanita la..sebabnya ada shawl, brooch,kerongsang, tudung, dress dan byk lagi . Tapi utk kaum lelaki pun ada..ada top up..ada novel. Kalau dpt tudung @ dress pun boleh bagi kat mak, wife @ adik kakak ke..:-). 

Yang menarik juga nanti dorang akan buat blog review...silap2 nanti follower korang akan bertambah-tambah..wink2..Inshaa Allah mana tahu kalau bernasib baik dan ada rezeki terpilihlah utk memenangi 57 hadiah yg ditawarkan..:-)

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Iola said...

goodluck :D

Cikgu Norazimah said...

Salam Ramadhan, datang dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..ida singgah
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

Inlove -wanda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berpuasa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html (4/8)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html (7/8)

Syahidah Fadilah said...

Salam Ramadhan.. semoga berjaya untuk GA ni :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html
Jemput singgah ye, sy pun join segmen sama :)

Eellee Nana said...

All the best
Datang dari segmen yg sama :)
http://www.eelleebeauty.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

Norma NML said...

@Eellee NanaTq dear..salam perkenalan :-)

sYiRa LoKMaN said...

salam..terima kasih sudi join Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman !
teruskan promote ye untuk mendapat anugerah top referral :D
jangan lupa blogwalking dan check link anda di senarai peserta :)

pengumuman pemenang ?? 5 atau 6 ogos :)

maaf zahir batin :)

Cikdelima merah said...

singgah sini sambil follow..

sudilah follow saya..


Anak katak makan ketupat ,
Makan ketupat sambil melompat ,
Hari raya sudah nak dekat ,
Minta ampun sebelum terlambat .

selamat hari raya Aidilfitri..

ain syafieqa said...

salam aidilfitri...singgah follow from segmen yang sama..good luck..:)

http://whiteroses2013.blogspot.com/

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...