Thursday, June 19, 2014

Kembalinya Blogger Syuhada ke Rahmatullah



Malam tadi terbaca wall post Eraz Fadli..terkedu sekejap...macam tak percaya.Baru minggu lepas terbaca dlm blog Farah Waheda ttg arwah koma kerana semput .Innalillahi wa inna ilaihi raji'un..Dari Allah kita datang kepada Dia kita kembali. Salam takziah untuk keluarga arwah Syuhada..semoga mereka tabah dgn ujian Allah..



Sctually me tak pernah pun bertentang mata dgn arwah Syuhada Baharudin, tapi me mmg follow her blog dan IG .Suka baca he blog yg byk pengisian dan perkongsian ilmu. Sempat join her Giveaway sempena anniversary arwah yg ke 8 baru2 ini. Sesungguhnya Allah lebih menyayangi mu ...al fatihah..



Aamiin ya rabbal alamin..semoga Allah mengampunkan segala dosa arwah dan ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..

p/s : last baca her blog perkongsian berguna untuk bloggers yg suam2 kuku mcm me..
http://syuhadabaharudin.com/2014/06/06/ciri-ciri-blog-berpengaruh/

7 comments:

MizzTina said...

al-fatihah..

MaMa MuRsYiD said...

Alfatihah utk arwah syue.. Moga dia ditempatkan dikalNgan org beriman.. Kita pun akan menyusul jugak suatu hari nanti

Nurzakiah Hanum said...

al fatihah

Cik Asma BLuppy said...

takziah. alfatihah tuk arwah. semoga arwah tenang disana.

mummy_ayu said...

AL FATIHAH

juls julie said...

Assalam..salam ziarah

innalillahiwainnaiilaihirajiiuun.....

semoga rohnya ditempatkan di kalangan hamba2 Allah SWT yg beriman,.

abg no.2 saya pun kene semput hujung bln 3 ari tu..masih lagi blm sedar / separa koma :'(

Norma NML said...

@juls julieWslm..saya doakan abg Julie cpt sembuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...