Wednesday, June 25, 2014

Ryoka's 25th Anniversary 2014@Palace Of Golden Horses..

  

Cerita malam minggu baru2 ni..selepas dikira ditimbang lastly me decided utk attend Company Annual Dinner..tahun lepas me tak pergi..kebetulan ada hal..

This year quite grand juga since umur Ryoka dah masuk 25 tahun...kalau anak kiranya dah nak dapat menantu tu..hehe...Bertempat di Palace of Golden Horses..tak silap me ini kali ke 2 @ ke 3 annual dinner kat situ. This year acara start awal dari biasa sebab Presiden*wah presiden gitu..ye la..company's presiden.. di'terbangkan' khas dari Jepun..bersama our ex MD yg super baik, Nagayama San..;-).


Mcm gini la rupanya kad jemputan..ala2 jemputan kahwin gitu..
Kat bwah tu ada la lucky no me..wink2..;-)
Pic tak banyak yg sempat me snap sbb sampai dah lewat. Habis je event pun immediately balik..:-)..


Antara hidangan yg dorang sediakan..
Gambar me pinjam dr IG ofismate masa food test..

Cantik kan..sure org tgok mcm wahh  tapi dlm tu kek pisang je kot..
Nama dishes tu semua jgn tanya..nama semua ala omputih..pjg lebau lak tu..:-)
Me yg bambam sempat berselfie dgn member 1 dept.
Persembahan ada banyak sebenarnya tapi tak berminat nak snap pic sbbnya...banyak pakaian dorang yg tak cukup meter..korang paham kan..hehe


Table 13..
Gambar table tu sbbnya kami dan another table menang acar dress up table guna suratkhabar & tolet tisu..Dpt 10 hinggit sorang..ok ape..lepas la utk beli nasi kerabu untuk breakfast tu..:-)

Dalam hati cepat la balik..macam dah bosan..lucky draw...nampaknya tahun ni tak berapa nak lucky..tapi takpe..ada juga luckynya bila draw kat kilang dapat la voucher aeon JJ..:-)

Voucher ada kt dlm tu..kertas kuning tu utk kami redeem  door gift..


Keluar airmata me... bukan sebab sedih tapi seriously Jap tu buat kelakau..org suh jadi drummer tapi diketuknya kepala guna menda tu..tau apa ?? Berus toilet tu tapi harus la yg belum digunakan..Kononnya ala life band..tapi best sebab dorang sporting..yg tak sangkanya Japanese muka serius pun boleh have fun menari kat stage tu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...