Monday, June 2, 2014

Walaupun Sekejap...♥♡



Semalam chek sampai dari kg dgn kakak sekeluarga. Main purpose sbb nak daftar anak buah kat UITM Puncak Alam hari ni. Terubat rindu kat chek.

 Alhamdulillah chek semakin sihat...sempat lagi minta me urutkan dia...happy sgt bila sekali sekala dpt berkhidmat mcm tu even skjp...dah berkumpul mcm tu haruslah leka berborak. Pics pun sempat snap gitu2 je..yg byk pics Baby Khalish..

Gambar pun tak clear..just candid sesuka hati..;-)
Tengok sibujang me yg leka tgok pilem industan :-)
Si kecik ini la yg jadi mangsa
Hand by hand...
Nampak tu muka dia yg penat sgt sbb asyik kena riba dan dukung..maklum la semua rindukan dia since adik me kan bersalin kat kg. Mereka la yg byk menjaga dan melayan Khalish & ibu dia.

Sedih sbb sekejap je jumpa dah nak balik..ye la hari ni kan kami semua keje..lagipun dorang ada hal..tapi takpe..InsyaAllah kita lagi jumpa kat kampung Raya nanti. 

Balik singgah dulu rumah my sis.. so alang2 tu dinner je kat rumah dia. Kat sini dah nampak muka sikecik happy sebab dah nyenyak tido dalam kereta otw back dr Klang. Pastu dia boleh landing sepuas hati...mcm dunia milik dia tapi kena juga kacau dgn abg Rifqi..hehe.






2 comments:

LYAfrina said...

xpela walaupon sekejap..asalkan penuh pengertian

Norma NML said...

@LYAfrinaYup..betol tu :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...