Friday, July 4, 2014

Contest Meneka Jantina Anak Merahitujambu



As salam Dear Mum to be aka pemilik Merahitujambu. Akak nak juga join contest ni. Bestnya tengok org preggy..Akak  rasa lah baby dalam tu...hmm...

Taraaaaaa.....
Akak rasa baby boy..sebab selalu tengok gambar kat dalam IG awak tu..:-). Bukan ngintip ye tapi suka tengok..baby bump yg comel tu. Kalau ikut org tua cakap perut lonjong macam tu tandanya anak lelaki. Itu akak teka aje la...

Tapi apapun jantina baby yg lahir nanti akak doakan baby sihat walafiat dan semoga proses bersalin dipermudahkan serta selamat semuanya. Inshaa Allah..

Untuk rakan bloggers apa kata kita sama2 join teka baby kat dalam tu. Tarikh tutup lambat lagi. Kata 'mummy'nya hingga baby dilahirkan. If tak silap skrg ni dah masuk 33 minggu so masih ada masa lagi kan...;-)

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

ZazaMyMoon said...

all the best.. kalau ada rejeki boleh menang ;D

merahitujambu said...

tu la ramai ckp lonjong perut..hehe..kita tgok nnt ya dear..

terima kasih join dear.. =)

husna abdmalek said...

good luck, singgah dan follow sini dari blog mialiana :)

Hafizah Halim said...

Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
Jemput join GA daya ye..
http://www.ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Norma NML said...

@Hafizah HalimSalam kenal juga..InshaaAllah..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...