Wednesday, July 9, 2014

GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera



Pagi ni me terbaca sticky post Jaja Sutera  pasal Giveaway Ramadhan..Lately me memang suka nak join giveaway gini..hadiah not the main  reason yang penting untuk mengeratkan ukhwah di alam maya ok. Tapi hadiah tu satu kira satu bonus so kalau dapat tu alhmadulillah..kalau tak itu maknanya bukan rezeki..so apa kata kita meriahkan blog Jaja Sutera beramai-ramai.

Tak susah pun nak join..sila klik banner kat bawah ni...so korang akan tahu details pasal giveaway ni.

Sila klik banner tu klau nak join ok :-)
Hadiah ???? Since Jaja ni tokey perfume..hadiahnya haruslah...


v

Dan fully sponsored by pemilik blog Jaja Sutera..

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) GOOD LUCK

mama maman aka yana said...

banyaknya perfume.. hehe

Anis said...

wahhh..banyak betul perfume..

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...