Wednesday, July 2, 2014

Innalillah...Dari DIA Kita Datang KpdNYA Kita Kembali..



Masih ingat tak anda semua pada seorang anak gadis bernama Nik Nur Madihah, seorang pelajar pintar yang memperolehi 20A dalam result SPM 2008...At 1st me baca pasal dia, sgt respect dgn adik ni sbbnya walaupun berasal dari keluarga nelayan...hidup dalam kesusahan tetapi ademik dan agama adalah keutamaan family dia. Subhanallah..pernah me terfikir macamana Nik Nur Madihah boleh berjaya. Atas kejayaannya itu mcm2 sumbangan yg dia dpt termasuk sebuah rumah sumbangan dari Kerajaan Negeri Kelantan.



Pagi tadi me terbaca kat Harian Metro...ibu kepada Nik Mardihah telah kembali ke rahmatullah 4 hari yang lepas. Innalillahiwainnailaihiraji'un...yg pasti ianya ujian yg sgt berat buat adik Nik Nur Mardihah kerana kehilangan org yg paling rapat dgn beliau menjelangnya bulan Ramadhan . Salam takziah buat mereka sekeluarga, semoga tabah dan sabar dgn ujian ini. 

Al fatihah... 


5 comments:

Ann said...

innalillah....smg roh arawah di tmptkan dlm glngn yg beriman...amin..alfatihah

Nurzakiah Hanum said...

al fatihah

juls julie said...

Innalillahhiwainnailaihirajiuun..

kesiannyer..dlm bulan posa...nak2 nak raya pulak...sesungguhnya ajal x cepat atau lambatsesaat bila sudah sampai janjiNya..

takziah buat beliau dan keluarga :'(

Cik Asma BLuppy said...

takziah.

Aziela said...

Al-Fatihah. Pasti arwah ibunya rasa lega kerana telah menjalankan tugas dengan cemerlang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...