Tuesday, July 15, 2014

Salam Nuzul Al Quran...Alhamdulillah Rezeki..



Pagi2 macam biasa ....baca paper online...check dulu email dan yang pastinya check blog la apa lagi. Tiba2 ternampak reply awaiting for moderation. Jeng3..Alhamdulillah..rezeki me pada Hari Nuzul Al Quran ni.
So disini me nak ambil kesempatan nak ucapkan ...

Sumber pic : google search
Ingat tak me pernah masuk "Giveaway Contest masygul online : Pelikat Pants". Ala..yg seluar B.O.B yang semakin glamor skrg tu...korang mesti perasan pelawak dan pelakon Afdlin Shauki pakai..Alhamdulillah me terpilih sebagai pemenang sampingan. 



Untuk pemenang utama Farah MF yang dapat pelikat original B.O.B...u desrve to win..slogan tip top tu..:-) dan juga kpd 2 orang lagi pemenang sampingan mcm me..Husna Izzati dan Azlan. Dapat thumb drive boleh la kita simpan pics byk2 yer..tak pun letak masukkan lagu Raya..otw balik kg pasang jer lagu tu..tak sbr nya nak balik kg tercinta.

Kepada tuan rumah Masygul Online terima kasih sekali lagi sebab invite me to join that day. Email dah sent as requested..:-)

6 comments:

MizzTina said...

vavavava..tahniah kak..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak norma. alhamdullilah. murah rezeki akak. taniah ye. heheh singgah menabung zalora sini~~~

Norma NML said...

@Sheila Salimslm..alhamdulillah..t.kasih :-)

Norma NML said...

@MizzTinahehe..tq2..:-)

Zaif said...

Wahh, smpai kat cni ucapan Nuzul al-Quran yg sye dan member sye buat. Slmt Hari Al-Quran. Alhamdulillah n bangga rasa. :)

Norma NML said...

@ZaifOO..really..akak ambik kt google je...btw tq zaif n frens..so creative :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...