Friday, July 25, 2014

Salam Aidilfitri 1435H..^◕‿◕^



Holiday mood..Jam sila cpt2 gerak pukul 12pm ...kat sini me ingin mengambil kesempatan nak ucapkan ....


Buat semua kawan2 blogger yang sudi singgah & membaca entry me samada mengenali diri me ataupun tidak even walau tak pernah bersua mukapun, sekiranya ada tulisan2, perkataan2 dan gambar2 yg tak menyenangkan hati... Tulis ikhlas dari hati ...Maaf..maaf dan maaf sekiranya ada yg terasa ok.

Buat rakan2 yang akan pulang berhari Raya di kampung halaman masing2, semoga perjalanan kalian selamat sampai..mulakan perjalanan kita dgn bismillah serta bacaan doa abu darda..semoga Allah melindingi kita disepanjang perjalanan nanti. Blog entri akan sunyi for a week sebab nak habiskan masa dgn family tercinta..wahhh bukan main lagi ye..mcm la blog glamer..siap inform lagik ;-). 


p/s : Alhamdulillah semua dah beres for Raya..tunggu masa utk balik kg je..
Kapo mu tunggu aku kelik deh..rindu ko chek & sedaro maro kg..rinduu ko arwoh ayh...kami ake gi 'lawat' ayh ye..syg ayh...al fatihah..

12 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Begitu juga dengan akak ye Norma, mohon kemaafan jika ada komen yg akak tinggalkan mengguris perasaaan.. :)

MizzTina said...

selamat hari raya kak.. maaf zahir n batin andai ada tersilap kata, terlanjur perbuatan..

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Ok akak..kita 0 0 ye ;-)..

aRz MoHa said...

Selamat hari raya aidilfitri
semoga beroleh kebaikan sepanjang tahun

NzA said...

Selamat hari raya.....xpuas rasanya cuti 1 minggu.

ros_reeza said...

Selamat hari raya aidilfitri dari Ros :)

I 'm T i e r a said...

selamat hari raya, saya jln2 kat sini.. ;)

jemput la beraya di blog saya hehe

http://sweettyra.blogspot.com

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)Akak..saya pun sama gak..tp rasanya so far akak pya komen 'membina' jer..hehe ;-)

Norma NML said...

@MizzTinaAkak pun sma..kita 0 0 tau ;-)

Norma NML said...

@NzAMmg pun..mcm nk sambung cuti lgi jer..

Norma NML said...

@NzAMmg pun..mcm nk sambung cuti lgi jer..

Norma NML said...

@I 'm T i e r aSelamat Hari Raya :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...