Thursday, August 21, 2014

Bila Musim



Sekarang ni musim..bukan musim buah aje..musim demam..musim ramai yang batuk selsema. Mungkin perubahan cuaca kot. pegi klinik rata2 pun sakit yang sama.

Hari tu me demam..sakit tekak bagai..yang kelakarnya setiap kali me sakit en hubby punyalah risau..tak habis2 dia cakap " risau betul  bila nyawa abg sakit"..lawak je..demam je kot..tp maybe sbb me jenis yg susah demam dan bila demam memang flat habis. Apapun tq ye dling sbb tidur x nyenyak nak pastikan temperature badan me ok. 
Alhamdulillah demam 2 hari je.
Dalam masa yang sama anak buah me si Khalish pun demam..dah ibunya mengadu baby asyik merengek & nak tidur kat atas riba je..me faham apa yang dia rasa, maklumlah 1st time baby demam..nasib  baik stay dekat dgn rumah kakak so bolehlah tolong tengok2kan dan gilir2 jaga baby. Alhaddulillah now baby pun dah sihat cuma batuk je still ada sikit2.

Rindu kamu..hari tu pegi dia tidur so x boleh nak main.
Lepas me dah ok, en hubby pula yang batuk selsema, nasib baik tak melarat. Minggu lepas anak bujang me mengadu sakit tekak...sakit kepala..hmm nampaknya dah berjangkit kat dia...maybe sebab dia asyik dok cium je kami kot..tak bagi karang merajuk pulak. Apapun semoga anak ummi cepat sembuh.

Cepat sembuh ye syg..


p/s : x sbr nk tuggu next week..nak balik Kelantan lagi...♪♪hati ku ria...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...