Wednesday, August 6, 2014

Dari Kelantan Beraya Ke Pahang..



As plan , Raya ke 4 seawal  7.30am kami dah gerak balik Pahang..jalan x la sesak cuma kereta mmg byk sbb dah ramai yg mula bertolak pulang ke destinasi masing2. Alhmadulillah almost 1pm kami dah sampai. Penat sgt..maybe sbb cuaca yg panas.

Petang kami beraya ke rumah besan MIL, di Lepar...bestnya bila me nampak buah tu..


Bila makan durian tu teringat
pula durian dr dusun kt kg..isi yg tebal n lemak..
Terima kasih ye Puan Nazwani*aka my biras & family  sebab hidangkan kami me rebus yg sedap dan sediakan durian dan duku yg segar dr dusun tu ye. Beside tu bekalkan durian utk buat tempoyak. Yg ni harus la mak mertua yg buat..kami ?? Hehe..kami tapau la satu botol sorang...eh2, jgn slh faham..kami x mintak tau..mak yg offer ok...anak menantu la katakan..;-)

Yang ni gambar adik beradik en hubby...alhamdulillah tahun ni semua anak mak ada tapi masa snap pic ni yg lelaki bongsu dah balik KL sbb dah start keje..
Alhamdulillah..semoga ikatan silaturrahim bertambah erat 
Bfast ..Seronok bila berkumpul mcm ni..mcm2 cerita yg keluar
~ sorry terpksa blurkan pic..maklumlah waktu pagi..phm2 je la ye..
Sabtu petang kami & family kakak ipar bertolak ke rumah adik ipar di Temerloh, tq ye tuan rumah sbb belanja kami dinner malam tu. Dari Temerloh balik KL..alhamdulillah jalan smooth je..2 jam perjalanan kami dah sampai rumah..

p/s : mcm cpt je masa berlalu..x puas lagi rasanya bersama mereka kt kg..

11 comments:

Sally Samsaiman said...

meriahnya raya kak..huhuhu...

p/s : Selamat Hari Ghaye!

Norma NML said...

@Sally SamsaimanSekali sekala berkumpul mcm tu la Sally..happy :-)

MizzTina said...

durian tuuuuuu..

NzA said...

mmg seronok kalau berkumpul ramai2 camne....

acik idah said...

kita nampak buah tu pun macam best norma.. :)

CikLily Putih said...

hari raye mesti ramai sanak saudara berkumpul kan...

Norma NML said...

@MizzTinaPuas hati rasannya dpt makan yg fresh gitu..terasa lemak..mantap...hehe

Norma NML said...

@NzABetul tu..bkn mdh nak berkumpul ramai2 camne..hanya bila Raya n kenduri je..best

Norma NML said...

@CikLily Putihha a..seronok..even penat pun tak terasa.:-)

Nora Karim said...

Ramainya.... mesti meriah... salam aidilfitri... maaf zahir batin...

Norma NML said...

@Nora Karimha a..meriah dgn suara dan gelagat anak n ank2 buah..tapi seronok bila sekali sekala berkumpul ..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...