Tuesday, August 12, 2014

Mereka Kembar ♀♀..Bestnya..



They the youngest dalam family kami...twin girls..bestnya...Alhamdulillah pada 7 Ogos 2014 bersamaan 11 Syawal 1435H 12.23pm ank saudara me selamat melahirkan bayi kembar perempuan di Hospital Sg. Buloh..subhanallah..dilahirkan normal..dalam me dok terfikir..macamana la mama dia yg kecik tu dpt bersalin normal. Kuasa Allah..tiada apa pun yg mustahil kan.


Frm FB papa of the twis..
Tak silap me a day after baby dan mama dah boleh discharge..
Allah permudahkan segalanya..





Kembar seiras...
Nur Qisya Qaisara & Nur Qisya Qistina..
(tp x sure nama2 tu nilik yg  mana satu..hihi)
Seronoknya..tak sabar nak tengok..tunggu la after 3 bulan kot..now mama & babies dah kena 'eksport' ke Kelantan utk berpantang...bukan senang nak jaga sendiri woo..even ada hubby disamping pun since dorang ada 3 lagi anak2 comel yg masih kecil..


The eldest one x silap me 6 tahun kot..& dia sgt berdikari as a kakak..
2 nd one tu mama dia ckp manja sikit..n belah kanan tu the only boy of 5 :-)
Apapun Cikma doakan both of you jadi parent yang sabar..be strong dalam menempuh apa jua rintangan dan ujian . Semoga anak2 membesar jadi anak yang soleh dan solehah. InshaaAllah..


p/s : x sbr nak tgok mereka membesar ..sure sgt comel dgn gaun & dress..gegirls la katakan...

2 comments:

MizzTina said...

bestnya dpt kembar, seiras pulak tu..

Norma NML said...

@MizzTinatu la..girls plk tu..x sbr nk jumpa dorang ..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...