Tuesday, August 26, 2014

Surprise Dari Eda Euruka Seven :-)



Sebenarnya if tak silap me dah almost dua miggu sepatutnya me terima bungkusan tersebut. Tapi since me takde kat rumah..sorry ye  Eda..akak kerja masa posmen tu dtg..hehe. So me kena la pegi ke Pusat Pos Laju berdekatan..kat Bandar Baru Bangi..

Nak dijadikan cerita lepas tu busy beraya dan beberapa perkara yang tak dapat dielakkan..so asyik tertangguh je. Semalam en hubby tanya pasal surat tracking utk ambik parcel tu..

Norasyidah ???...sapa ek...macam takde kawan nama tu.




 Cuba recall..seingat me takde la plk order brg ke apa..hmm hati dah tak sabar..tengok kotak..eh ubat dari China..sapa pulak yang bagi..belum lagi buka ..en hubby dah cakap.."jgn makan"..haha lawak betul bila ingat tu..tu la..don't judge anything by it cover..bila buka je...taraaaa...macam2 ada kat dalam tu..termasuk lah simple note dari sender..


Comel je bunyinya..Surat penalty...
Terjawab sudah...baru me ingat pernah masuk giveaway wajah misteri tu..Rupannya gift pemenang ke 17 teka wajah blogger Eda Euruka ...hehe .

Btw..thanks a lot yer dik..sorry la akak tak ingat..maklum lah umur dah macam gini..;-).


comel je brooch kartun tu..nti akak bagi anak buah yer..maklumlah
anak akak si bujang jer..hehe



10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, tahniah dear...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Norma.. cantik pin tudung tu tapi tulah sesuai untuk sianak dara pingitan kan :)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

NzA said...

rezeki penghujung syawal tu....

fizafantagirO said...

rezeki =)

salam kenal, . dtg jejak dr group FB kelab blogger ben ashaari =)

Norma NML said...

@fizafantagirOSlm kenal..thx sudi singgah..actually akak dh lama jd silent reader fiza ;-)

Norma NML said...

@NzA
alhamdulillah..:-)

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumtu la..rezeki..:-)

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidTq ;-)

Norma NML said...

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)ha a..comel dan cute tapi takde anak dara..bagi kat niece..nesti comel dia pakai :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...