Friday, September 12, 2014

Banyak Jasanya...



Salam pagi Jumaat... 
Bila orang atau sesuatu banyak berjasa dgn kita for sure lah kita syg kan...Dah hampir 14 tahun bersama...malah boleh dikatakan  setiap hari mesti me sentuh 'dia'. Akhirnya sudah ditakdirkan tak bersama kami lagi...memang me dah agak bila lately 'dia' asyik 'sakit' je..rupa2nya itu tanda nak tinggalkan kami..sobsob..

Semoga yg baru 'sebaik' @ lebih baik dr yg lama ;-)
Hehe..tajuk kemain lagi ye...rupanya mesin basuh je pun..eh..tapi seriously byk jasanya tau..naknya me ni working mum..ingat...cuba tanya sesiapa saja even yang bujang pun jika ada mesin basuh sure memudahkan dan mempercepatkan urusan mendobi setiap hari betul tak ?


p/s : jgn slh fhm..bukan niat nk menunjuk skdr berkongsi perasaan..sementara ada hargailah sesuatu yg kita ada & syg....;-)


6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kan tanpanya memang x menjadi

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumtu la..hehe

Cik Asma BLuppy said...

yup2. sngt menbantu memudahkan & mecepatkan masa tuk working mum. hehe

aiman mania said...

bye bye mesin basuh.......belilah mesin basuh baru....mak aiiii.....!14 tahun pon still okay....wow!!mmg terbaik kualitinya nih

Norma NML said...

@Cik Asma BLuppyAgreed :-)

Norma NML said...

@aiman maniayup..most yg ckp brand national thn lama..skrg dh jd panasonic..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...