Monday, September 1, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 1 ~ Gambar Terbaru & 5 Fakta Menarik Mengenai Me..



Tertarik untuk join #Cabaran 30 hari idea dari salah seorang member group #KBBA ..adik Sue Izza

Cabaran untuk hari yang pertama. 5 fakta yang menarik tentang me...rasanya ramai yang tak tahu kot..maklum lah kebanyakan kenal melalui alam maya je.


Pic pagi tadi ~ 1st Sept 14 on our 13th Anniversary
1. MaaMieIqi adalah kombinasi nama me, en hubby dan putera kesayangan kami ;-)

2. Sangat sensitif bila melibatkan kanak-kanak dan orang tua. Boleh menitis air mata ..sobsob..

3. Seorang yang sangat geli dgn binatang yang licin terutama ular dan seangkatan dgnnya...tengok gambar ular pun boleh meremang bulu roma...yg ni kira menarik ke..apa je la..hehe

4. Masa sekolah me glamer dikalangan kawan2 lelaki sebagai budak perempuan yg ganas..itu kata dorang sebab me bukan jenis feminin dan gedik gitu kot..:-)

5. Seorang yang suka memasak dan mencuba masakan baru..walaupun penat tapi rasa puas hati .

Ok..settle cabaran hari pertama ...alhmadulillah...


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

saya juga geli dengan haiwan... hu hu hu...

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidKan..sgt sgt menggelikan..phew..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...