Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 10 ~ Apa Ada DiDalam Handbeg ??



Alamak...apa ada dalam handbeg ??? Hmm...ok..since me nak lengkapkan juga #cabaran30hari ni, me list out apa yang ada dalam handbeg me ok..

Paling penting...my purse...dalam tu ada ??  Alaa semua tahu kot apa je pun boleh simpan dalam purse tu...duit & kad2 yg penting..

Dalam handbeg..of course ada basic make up macam compact powder, lipstick, roll on perfume, ubat2an, kunci rumah, nail clipper,earphone, usb, tisu poket, pen & benda yg 'wajib' dibawa setiap wanita ..;-).
Isi yg ada dalam perut handbeg me..:-)
Itu sahaja..handbeg me tak besar gedabak utk muatkan macam2..if masa anak kecil me prefer yang besar..boleh sumbat pampers & spsg baju anak lagi kat dalam tu..hehe..

Ok...done for day 10...lalalala..♫♫

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom kita tgk

Mama Myja said...

Handbag mummy sure sumbat barang anak sikit kan. Heheh
Jemput singgah komen blog mamamyja yer

mama 3farhanah said...

Perempuan dan alat make up tak boleh dipisahkan...

Anizz Annisa said...

make up dan wanita tidak dpt dipisahkan walaupun hanye ade bedak compact..huhu

Yan Ty said...

standard la barang2 tu semua ..

Norma NML said...

@Anizz AnnisaTu la..well..perempuan..:-)

Norma NML said...

@Yan TyKan..:-)

Norma NML said...

@Mama MyjaFor surenya kalau ada anak kecil kena guna handbeg yg besar sikit..:-)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumAla..for sure lebih kurang je dear :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...