Sunday, September 14, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 14 ~ Cerita Kasut Saya



Sudah masuk 2 minggu rupanya #cabaran30hari...cabaran hari ke14...nak cerita pasal kasut ?? . Kalau sandal atau high heel tu banyak la. Tapi bila bab kasut...hmm..tak malu nak cakap me hanya ada sepasang kasut sahaja..kasut sukan jenama biasa2 je..Power..dah bertahun me beli, tak silap beli kat Parkson Alamanda..masa tu tengah rajin..selalu pakai bila beriadah @ jogging*jrg2 buat tp nak gak mention..;-)

Sekarang kasut tu masih elok cuma tuannya busy..haha busy la sangat..alasan o alasan. InshaaAllah soon...kasut berwarna silver tersebut akan kembali me pakai..Amboi semangat bukan main...Hopefully semangat tu berterusan..


kauuu...satu2nya..kasut yg ku ada..♫♫..;-)
Dari tepi..cewaah..dh mcm model ye kau kasut...
jgn risau..walaupun dah lama aku ttp syg kamu...;-)


p/s : tiba2 terasa nak beli kasut baru pulak..;-)

14 comments:

dilakhir said...

wah.. mesti syg kasut tu kn? :)

Anizz Annisa said...

cantik kasut..anis dh takde kasut sukan..huhu

fatihah fazlin said...

Hihihi.. beli yg baru boleh gilir-gilir kak maa..

Mentadak Ijo said...

kasut metalik wooo .....

Murni Mohd Yusof said...

Murni singgah sini & follow ^_^
salam perkenalan dr Murni

Norma NML said...

@dilakhirmmg syg..sbb 1st time tgok dh berkenan n terus beli..:-)

Norma NML said...

@Anizz Annisatq anis..

Norma NML said...

@fatihah fazlinsdg mencari..hehe..;-)

Norma NML said...

@Mentadak Ijo:-)

Norma NML said...

@Murni Mohd YusofSlm kenal Murni..done follow yrs :-)

Hunny Kitty said...

macam ai sendiri......kalau dah selesa ngan satu kasut tu..tu je la ai pakai sampai lunyai

Yan Ty said...

sayang sungguh erk kat kasut tu

Norma NML said...

@Hunny Kittykan..especially bila kita pakai tu selesa :-)

Norma NML said...

@Yan Tysyg sbb ssh nk cari color mcm tu ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...