Thursday, September 18, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 18 ~ Siri TV Kegemaran Me



Menyahut cabaran hari ke 18, cerita bab TV ni yg susah sikit, sejak dah jadi isteri dan mak orang waktu menonton tv adalah terhad wokey..even anak sorang je pun tapi me sentiasa busy.balik nak masak, mlm kena juga check buku anak gilir2 dgn en hubby.Kalau tak faham juga kena tanya ibu2 yang bekerja..most of them rasanya mengalami situasi lebih kurang sama macam me kecuali mereka  yg ada bibik..:-)

Back to cabaran tadi, siri kegemaran kan ?? Waktu zaman me sekolah dulu..pertengahan 80an if x silap me... memang tak miss cerita bersiri ni...suka sangat...cerita bersiri 'Full House'. Kisah seoarang bapa yang membesarkan 4 orang anak perempuan termasuk sepasang kembar tanpa isteri tapi dibantu oleh 2 orang adik lelaki yang sporting..


Antara watak utama..pic kanan tu..'anak2' Danny Taner semuanya dah
besar pjg ..
Watak anak2 Danny semuanya dah dewasa dan ada yang dah berkahwin. Even Danny dan 2 orang 'adik' dia pun dah masuk umur 50an..



Candace Cameron Bure as D.J.
Jodie Sweetin as Stephanie.
Mary Kate & Ashley Olsen as Michelle
Done :-)

2 comments:

Abdsalam Ahmad said...

best jugak full house enciktupperware.blogspot.com/

aiman mania said...

hehehehehe..tak pernh dgr cerita nih sebab saya lahir 90-an..kalau full house citer korea tuh saya layan..hahahahaaa...
saya dulu suka tgok citer telenovela.......the pearl tajuknya kalau tak silap yg wtak utama dia paloma ..hehehehehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...