Saturday, September 27, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 27 ~ Mood Me Hari Ini..



Mood hari ni??? Hmm...of couse le happy ◕‿◕ ....wink2...walaupun a bit busy dgn housework...happy dapat spend more time dgn Naqiuddin kat rumah walaupun en hubby takde..sbb he's working today.Kalau keluar pun maybe malam nanti. Yang penting hari ni semua kerja rumah settle dan esok boleh rehat. Hahaha..rehat la sgt..tengok2 'tersesat' kat shopping complex..hehe.

Itu dah jadi satu rutin..malam minggu @ hari minggu kami akan keluar..pegi makan2 ke..bawa Naqiuddin pegi swimming pool ke..paling tak sekadar riadah janji kami keluar bersama...


Time is ticking...
So gunalah sebaik2nya..:-)

Nice quote..love this :-)
Keluarga adalah kurniaan Allah yang terlalu tinggi nilainya...love them as u love yourself..♥♥

6 comments:

Cikgu Norazimah said...

mood CN harini ke laut sbb ada skola ganti ;)

NzA said...

tanpa keluarga siapalah kita......

nik ros said...

nik pun mood happy hari ni.tapi tak keluar mana2..hihi

Norma NML said...

@Cikgu NorazimahMMg la if kerja hari sabtu rasa lain sgt..ofis pun sunyi je sbb ramai yg akn ambil AL..Tapi cikgu no way to excuse la kan..:-)

Norma NML said...

@NzABetol3..agreed :-)

Norma NML said...

@nik rosKan..Cik abg keje ke Nik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...