Tuesday, September 30, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 30 ~ Perkara Menarik Yang Me Berbangga Tahun Ini..




Yessss...dah masuk hari yang ke 30...Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah masuk hari terakhir..eh terakhir ke?? Tapi kat list tu ada hari  yang ke 31..adik Sue terrr...bakpo jadi gitu pulop..31 dah hilang menyorok ke ??....hehe ..K.Ma gurau je ye..jgn marah, nanti Sue nampak lebih tua dr K.Ma..;-).

Actually rasa happy..puas hati ..rasa seronok..rasa sedih..macam2 rasa bila dapat selesaikan task hingga hari ke 30. Gara2 #cabaran30hari ini jugalah kenalan blogger me bertambah walaupun tak seberapa. Yang penting dapat menambahkan lagi kenalan di alam maya..dapat mengeratkan dan berkongsi apa yang patut..parenting, resepi, travel & kisah hidup tapi tak lah sampai cerita dalam kain selimut . Itu dah kira berdosa ok.

Dah masuk hari ke 30 #cabaran30hari...task yang semakin sukar untuk diselesaikan tapi me tetap gigih untuk menyahut cabaran..hehe..

Perkara yang me banggakan...tahun ini ??? Apa ye..kena recal balik since Januari sampai hari ni..hmm


Hmm..apa yerrrr..
sumber : en google
Stucked...no idea at all...tapi me tetap nak selesaikan task. Me berbangga walaupun me bekerja tapi still mampu menguruskan segala kerja rumah dan urusan memasak-memasak tanpa mendengar sebarang rungutan dari en hubby dan anak. Aci tak jawapan tu ??...alaaa boleh la kan..sebab me tetap rasa bangga walaupun dah berbelas tahun dgn rutin yg hampir sama. Sangat bangga..


sumber : en google
I'm proud with myself bila en hubby puji depan chek me..."selama 13 tahun nikah dgn Ma*paggilan family utk me tak pernah tak terjaga utk sahur"..masa tu en hubby dok borak dgn chek me kononnya wife dia ni sgt rajin...haha...btw tq en hubby..I lap luv U...wink2...itu pun kira bangga apa..dapat menjadi isteri yang disenangi suami..mudah-mudahan begitulah selamanya.

 Alhamdulillah..syukran....berjaya menyahut cabaran dgn menamatkan task hingga hari ke 30..Done..
Selesai sudah from day 1st till last one today...yess..hip hip hoorrayy.


p/s : Cikgu Sue..tq for this idea..thumbs up


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow terbaik

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumhehe..tq Anum :-)

Anizz Annisa said...

org perempuan yg bekerja dan pada yg same boleh uruskan rumah dengan baik.. anis salute.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...