Monday, September 8, 2014

Cabaran 30 Hari ~ Day 8 ~ Lagu Cinta Kegemaran Me



Lagu cinta....hmm..if zaman bujang dulu banyak yang me suka, lagipun me mebesar dgn lagu2 90an..banyak lagu jiwang karat gitu. Untuk melengkapkan tugasan hari ke 8, jadi me list out antara 5 lagu yg ada dalam playlist me..:-)

1. Always Be There - Maher Zain..
(kira lagu cinta kan..cintakan Allah )

I love Allah ♥
2. Kasih Kekasih ~ In Team...
Lagu yg dituju khas oleh ex tunang me...now dah jadi suami tercinta..wink2..

♥Kasih Kekasih - In Team..♥
3. Because You Loved Me - Celine Dion
Sgt suka lagu ini..:♥♥

4. A Little Love - Fiona Fung
Yg ni pun me suka..;-)
5.Cinta Sesungguhnya  - Sabhi Saddi
Ummi berjanji akan menjaga kamu sebaik mungkin...
Satu2nya anugerah Allah buat ummi & abah..
pengikat kasih kami..♥ U syg..



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
selamat pagi
singgah pagi isnin :)

Cik Asma BLuppy said...

lagu maher zain tu best!

Yan Ty said...

Best list-list lagu!

Miss Sasu said...

best kan lagu lagu ni..
thanks.. boleh nyanyi..hehe

btw, saya adalah agent shaklee. saya ada exp tentang slimming guna kawalan kalori, senaman dan ambik shaklee. boleh whatsapp saya jika ingin guna shaklee ye. thanks ..:) 012-985 1718

saya follow blog ye.. cantik..keep it up. !

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumwassalam..n morning Anum :-)

Norma NML said...

@Cik Asma BLuppyTu la..x bosan even dgr berulang kali..

Norma NML said...

@Yan TyKan ;-)

Norma NML said...

@Miss Sasuhehe..nyanyi sambil hiburkan hati..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...