Monday, September 29, 2014

FIRST GIVEAWAY BY WNURASYIQIN



Salam Pagi Isnin..macam dah lama tak join giveaway , since 'dijemput' hari ni me nak join giveaway Nusaryiqin...a small girl with big dreams ni ;-)..kenalan baru dan just follow her her blog..just glance thru baca blog adik ni..hmm..bagus..more tentang keagaamaan...why not kita join dan sama2 support new blogger kan..

Sila klik Banner @ SINI untuk join ok..:-)
Untuk tahu syarat dan details boleh klik banner..senang sangat syaratnya..dan 3 orang yang bertuah akan dipilih untuk mendapat 'habuan' ..hehe. Tapi yang tu tak penting kan..sambil tu dapat mengeratkan lagi ikatan ukhwah sesama kita..kalu terpilih itu dikira rezeki ^◕‿◕^ :-)


p/s : Untuk yg dah join dan bakal join..wish u all good luck..
To Ekin..thx invite akak to join yr giveaway..all the best :-)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...