Friday, September 19, 2014

Float Malaysiaku..



Float Malaysiaku..bukan main patriotik lagi nama air tu..1st time me dengar & 1st time me try..

Weekend lepas masa kami kat Rasa Alamanda...mula2 dah suruh en hubby order air kelapa suddenly dia ckp ada air baru kat situ...Float Malaysiaku..So me pegi la queue tengok kat kaunter ada pic yg dorang promote pasal Float tu. Nampak macam sedap.Terus order...dari apa yg budak kaunter tu ckp, if tak silap me, Float tersebut diilhamkan sempena Hari Malaysia .


Nampak tu..serat buah kurma yg dikisar..pehh..yummy..
Jap me tunjuk pic yg zoom dari atas...:-)


Deco...sebiji kurma & aiskrim vanilla..
Pekena pula dengan Wantan Mee Mushroom...


Selamat dirasmikan oleh en hubby terlebih dahulu..
Dah jadi kebiasaan apa2pun dia dulu akan try ...then bagitau sedap ke x..hehe
Tak silap me, kandungan air Float Malaysiaku susu kacang soya dikisar bersama isi kurma ...pastu atas tu dorang letak aiskrim, kurma dan juga madu..memang sedap cuma a bit sweet..maybe sebab me tak kacau betul2 kot..

3 comments:

CT Humairah said...

selalu aje ke alamanda tapi jarang makan di rasa hihi.. kalau makan pun selalunya crispy popia aje..

sedap eh ? nanti kalau pergi lagi bolehlah try.. hopefully ada terjual lagi..

mailaah jalan jalan sini :D
Siti Yang Menaip

Sally Samsaiman said...

macam nak rasa je...kat mana ni kak?

Norma NML said...

~ CT, ada lagi kot tp x sure kalau dorang jz promosi utk Hari Malaysia aje ke
~ Sslly..kat Rasa Alamanda tu..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...