Tuesday, September 30, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA



Mood tengah rajin untuk join giveaway...pagi ni nak join Giveaway by Siti Aisya...So untuk sesiapa yang nak souvenir dari Paris tu apa kata ramai2 join ...ye la..kot nak pegi sendiri tak tentu dapat kan..
Ok..untuk join sila klik banner kat bawah ...
Sila klik banner kat atas tu ye..
Giveaway akan berakhir pada 28 Oktober 2014, so masih ada masa lagi untuk pencinta Paris mencuba nasib..Hadiah yang bakal u all dapat jikalau terpilh antaranya key chain Eiffel Tower yg comel, poskad & maps of Paris .



Syarat2 penyertaan:


  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

Mereka yang terpilih dan spot tag adalah...

http://www.armilastyle.blogpot.com/
http://mimialya.blogspot.com/
http://anumkhairil.blogspot.com/



11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tq sudi tag kalau sempat anum join

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumwlcome Anum ;-)

Belog Santai said...

Good luck ya..

Norma NML said...

@Belog Santaithx :-)

CT Humairah said...

gud luck ^^

Norma NML said...

@CT HumairahTq CT ;-)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Norma NML said...

@Hani Fadhlina Abdul RahmanThx for drop..inshaaAllah :-)

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Norma NML said...

@Yun SingThx

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...