Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !



Nak join sila klik banner @ boleh klik sini juga
Seingat me ini pertama kali me join segmen Ben Ashaari..., walaupun dah lama jadi follower beliau tapi selalu baca perkembangan beliau especially sejak adanya  Qhaliff dan skrg a cute lil one..Zara. Tak puas tengok muka anak2 beliau yang comel kat blog tu me follow pula kat ig Ben. Seorang blogger sifu yg ramai peminat sehingga tertubuhnya #kbba dan me pernah join group whatsapp #kbba Pantai Timur.

2. Latar belakang me secara ringkas, seorang isteri dan ummi kepada seorang anak lelaki yang berusia 11 tahun. Berasal dari salah sebuah negeri di Pantai Timur...Orang Klate . Sudah menetap di Selangor lebih dari 15 tahun.  

3. Kelebihan ?? Alamak ...apa ye.??.blog me lebih kepada blog peribadi kot, banyak berkisar tentang family. Suka berkongsi tempat yang me lawati, juga tempat2 yang me jalan2 cari makan. Selain dari tu me suka memasak dan akan share resepi tu dalam blog..:-). Ada juga selingan tentang perkongsian ilmu dari apa yang me baca.

4. Impian bila jadi blogger, kalau mula2 dulu lebih kepada suka-suka, tapi bila dah lama sikit rasa makin seronok sebab ....sebabnya dapat berkongsi cerita, pengalaman, menimba ilmu..dari apa yang me langsung tak tahu sampai me dah boleh berdikari. So kat situ impian me nak sangat blog me boleh dijadikan rujukan untuk sesuatu yang bermanfaat. Kalau dapat melancong free..kecil tapak tangan...padang bola me tadahkan...maknanya with my pleasure..;-)

So apa kata ..yang lain2 tu jom ramai2 join..meriahkan lagi blog Ben Ashaari yg memang dah sgt meriah dan merah tu...Ben jgn marah yer..hidup mesti ada senda gurau*tapi biar berpada jgn ada yg terasa  barulah ceria..


22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat bersegmen

MizzTina said...

moga jd kenyataan.. aminn

Yan Ty said...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

Cik Fafa said...

singgah. =)

Norma NML said...

@MizzTinaTq Tinn.aamiin..:-)

Norma NML said...

@Yan TySalam kenal juga..:-)

Norma NML said...

@Cik FafaTq Fafa..:-)

ubai ismail said...

moga impian jadi kenyataan :)

kataubaid.blogspot.com

Norma NML said...

@ubai ismailAamiin..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Norma NML said...

@Mohd Selim ZainalTq..slm kenal juga..:-)

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Norma NML said...

@ArY ShA = AmZaR FaYyAdHSlm kenal juga :-)

Bimbingan Belajar29 said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Norma NML said...

@Bimbingan Belajar29Slm kenal :-)

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno said...

Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini no220..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

www.dayangdeno.com

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Norma NML said...

@denoHai Dik Dayang Deno...akak dah lama follow awak..o are strong girl tau tak :-)

Norma NML said...

@AyuInsYiraHTq Ayu..Aamiin..

Norma NML said...

@AyuInsYiraHTq Ayu..Aamiin..

fadhil eda said...

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...