Thursday, September 4, 2014

Throwback ~ Kami di UMK...Good Luck Adik..



Isnin dari pagi till petang kami di UMK Bachok..hantar adik ipar me mendaftar kat situ...seperti yang me autopublish same date dgn anniversary perkahwinan me dan en hubby yg ke 13 ..Alhamdulillah..walaupun kami tak sempat nak celebrate lagi tapi kami happy sebab dapat spend masa dgn mereka yg kami sayang.

Walaupun pendaftaran sesi petang, kami bertolak awal sikit sbb en hubby pun tak familiar dgn tempat tu. Alhamdulillah dipermudahkan segalanya..akhirnya selesai sudah..
Sesi pendaftaran
Si bujang me sibuk dok selongkar ipad Ucu..
*setiap pelajar yg mendaftar akn dpt ipad..bestnya..
Lepas tu hantar SIL ke kolej kediaman..agak jauh tempat belajar dgn kolej kediaman...ini kalau terlepas bas*bas UMK sediakan mahu tak ke kelas..
Sesi taklimat utk ibubapa & pelajar..
tunggu kejap je..sbb tkut lewat nk gerak ke Terengganu..
Saat yg sape2 pun tak suka..perpisahan..tapi takpe perpisahan*maklumlah sibongsu sentiasa bersama mak yg ni besar ganjarannya..inshaaAllah bila menuntut ilmu kerana Allah dan restu mak.. adik akan berjaya..jgn risau..rindu kat mak silalah video call @ pun skype...hehe..Sesi bergambar sebelum kami 'tinggalkan' adik demi masa depan dan cita2.
Yg peluk2 bagai tu..pelakon knk2 popular..hehe..igtkan
nangis pastu dia gelak..fina o fina..
Pesanan untuk adik ~ kami akan sentiasa mendoakan adik berjaya menempuh setiap ujian dan dugaan sepanjang 4 tahun berada di UMK nanti. Ingat, bila susah @ senang Allah sentiasa ada...mintalah dan berdoa semoga segalanya dipermudahkan sehingga adik berjaya membawa pulang segulung ijazah. Be strong no matter what. Make Mak proud with you sis..Take care ok..♥♥

wish you the best of luck Ain..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...