Monday, October 13, 2014

Blogger Area Mega Give Away



Actually since last week lagi me dah terbaca tentang giveaway yg menawarkan hadiah jumlah hadiah ribu riban ni tapi dek kerana kerja yang banyak so asyik tertangguh je. Dan jujurnya untuk me like dan follow all sponsors tu makan makan masa even some of blogger tu mmg me dah follow before this....Akhirnya me berjaya like all as requested kecuali akau twitter coz I don't have one.

Ok..tak mahu tulis panjang2 so apa kata kita meriahkan lagi giveaway ni..disamping tu dapat menambahkan kenalan dikalangan blogger. So..lai lai lai...klik je banner kat bawah ni..ikut syarat2 dan join it...Hadiah?? Yg tu boleh klik SINI

Sila klik banner diatas untuk join
Ok..satu nasihat, kesabaran yg diperlukan, seperti yg terjadi pada me...bila nak follow setengah blog tu ada yg perlukan pengesahan which is never happen before bila me nak follow mana2 blog. Tapi takpe..anggap itu ujian dan cabaran..yang penting keinginan untuk sama2 menjayakan giveaway ini.

Wish good luck to all yg join..^◕‿◕^




15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

Nurzakiah Hanum said...

all the best

farhana mohamad said...

gud luck kak. :)

CT Humairah said...

all the best ^^

Norma NML said...

Tq to all of u :-)..
Aamiin..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Perlukan pengesahan macamane tu,sis?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Besar nya jumlah hadiah.
Semoga berjaya.

Norma NML said...

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECKTq..pengesahan ape tu Shikin..akak x fhm..

siti zawiah said...

singgah dari giveaway yg sama,..jemput singgah di blog Za pulak.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

Norma NML said...

@siti zawiahthx drop..done follow..good luck yer..:-)

Norma NML said...

@siti zawiahthx drop..done follow..good luck yer..:-)

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Blogger Area Mega Giveaway(30oct)
GA by mamanizacom (10 Nov)

Norma NML said...

@Cik Addawslm..thx for drop..dah join ;-)

Norma NML said...

@Cik Addawslm..thx for drop..dah join ;-)

Anonymous said...

It's an remarkable piece of writting designed for
all the web people; they will obtain benefit from it I aam sure.


My webpage; Dr oz recommends which garcinia cambogia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...