Tuesday, October 21, 2014

Happy Mood...Selamat Bercuti..^◕‿◕^



Yeayyy... esok till 26/10 company shutdown...so jadilah suri rumah sepenuh masa...ok apa ..lagipun nak pi jalan2 tak boleh coz 2 hero ada tugasan masing2..anak bujang sekolah & en hubby keje..they all off on Deepavali itself aje..Nasib baik la dah plan awal2 ajak adik bongsu me lepak kat rumah.. bolehlah main dgn Khalish :-)..

Kesempatan ini me nak wish Happy Diwali to to my Hindu friends...kot ada yang membaca la kan..hehe..Kalau kat ofis ni ada la..sementelah lagi kat bawah berduyun-duyun..



Kepada kawan yang sama macam me bercuti panjang tu selamat bercuti ye..dan untuk yang nak balik kampung, berhati2lah bila memandu..bagi isteri yg dok sebelah tu jangan asyik tido je..temankan suami berborak dan sentiasa tanya ngantuk ke tak kan..macam yg me selalu buat.."dling ok tak , ngantuk tak..klau tak ngantuk nak tido kejap ek"..hehe..kurang asam punya wife..tapi tak la membuta sampai dibuai mimpi ..terlelap 15 minit pun dah cukup. 
Kena tengok juga karang laki excited sgt dah jadi gini..;-)
Untuk kawan2 yang bekerja tu , tenang2kan hati dan ikhlas menjalankan tugas ye...yang penting u all tak perlu bersesak di jalan raya..even hari ni pun jalan raya macam dah lengang sikit..maybe sebab setengah sekolah dah start off for Deepavali.

p/s : lately hati mudah rasa sayu..dengar pula berita ank ofismate tba2 sakit..x sanggup me tengok pic dia lama2..semoga Allah memberi kekuatan kpd Wani & hubby..pastu tengok pula pic kucing yg kena campak tu...Allahuakbar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...