Monday, October 27, 2014

Macam Abang Adik..



Macam yg me khabarkan hari tu cuti pjg sempena Deepavali..tak kemana just outing nearby dan spend masa dgn family. Lagipun hanya me je pun yg cuti pjg so layan si Baby Khalish pun best jgk..anak bujang me pun happy sgt sebab ada 'kawan' even kdg2 dia buat hal sendiri..
Dia dah semakin byk keletah
Makin bijak
Dah pandai moody..
Malah dah pandai gaduh dgn abg Rifqi...gaduh2 manja..ye la..sebab abg Rifqi sibuk dgn henpon tak layan dia kot..

Suka benau abg kucup2 adik..tu kdg si Khalish mrh

p/s : Pesanan me pada Khalish..syglah cousins mcm adik sendiri..walaupun dia hanya menumpang kasih syg sepupu utk 'menjadi' seorg abg..♥

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alo alo alo, comelnya dia...

Norma NML said...

@Farah Waheda WahidTq :-)

MizzTina said...

nmpk akrab sgt diorg berdua ni.. jgn gaduh² ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...