Thursday, November 6, 2014

A Good maid..Kenyang Tanpa Keluar ;-)



Maid...yg ni bukan maid orang gaji tau..nak berkongsi something untuk kesenangan u all...especially utk yang bekerja. Lunch semalam me dan kengkawan ofis menikmati makanan dari a goodmaid..alhamdulillah sedap dan berbaloi. Even yg me makan hanyalah Bubur Nasi but sedap..thumbs up..

Nak order sangat senang..korang boleh terjah ig agoodmaid, fb A Good Maid & whatsapp je..takpun thru applikasi slurp. . Harga makanan semua tertera kat siru. Rasa tak faham whatsapp je..semua dihujung jari.sekrang kan zaman teknologi..
Kiri tu ig agoodmaid..nk jami mata n order contact no ada tertera
Kanan tu slurp..ada detailnya menu & price sekali tp kena download applikasi tu
Dpt diskaun 10% ok...for details better whtsapp & tanya dulu :-)
Before me tepek pics yg sempat lagi me snap semalam tu..nak citer sikit*dgn kebenaran ye..:-), a goodmaid diusahakan oleh seorg ibu kpd 3 cahayamata, Dura since 3 tahun lepas lagi..alhamdulillah semakin mendapat sambutan. Something more to food delivery service, masak memasak di Restoran La Rizz yg terletak diSungai Merab Luar.

Info yg lengkap..friendly customer punya servis ni..:-)
Apa2 pun better whtsapp dulu for confirmation..

Nama Mistina kat situ..sebabnya dia ofismate me..she's the
one yg deal utk orders semalam tu..eh..u all kenal dia ek..;-)
Kat blog Mistina (Mizztina) ada review pasal makanan dr agoodmaid
..ikhlas dari hati kami bila makanan itu memuaskan..:-)
Tengok tu ketidaksabaran kami...hehe..
Inilah hasil 'pelaburan' kami semalam..tip top tip
bukan hujan yg turu tapi makanan yg sampai..hehe

walaupun sampai awl tp sup masih pns sbb balut dgn foil tu.
Selamat dirasmikan oleh ofismate kami..
ofismate me Azizah ..dia yg order cream puff kami tumpang sekaki
sedap & lembut ..gebus sgt...
Me punya Bubur Nasi..pagi2 dah hentam nasi goreng ..masih full lagi
so ini je yg perut me terima..jgn ingat org sakit je makan bubur wokey..
Yang kawan2 me order ada Spaghetti Bella Belly (sekali tengok mcm sos carbonara tapi specialnya ada sambal & mussel*sekali tgok mcm oyster), baked macaroni , yg ni pun me try & sedap, Grilled chicken yg pakejnya termasuk salad potato & small baked macaroni*dlm pic sepatutnya sayur maybe optional kot, beef lasagna & beside tu ada yg order soto ayam..dah makan kenyang..alhamdulillah semua ckp sedap .Gambar me lupa nak snap sbb masing2 nak kejar waktu rehat yg 1/2 jam..hehe.

Next macam nak order yang ni je..Baked Potato..pehhh..cheese ynag melting tu...
dgn pesanan..tidak sesuai utk yg tgh on diet..
so sila jgn diet..hehe



p/s : reccomended..sedap & penghantaran cepat..yg penting perut pun kenyang

Alhamdulillah rezeki dr Allah..


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

MizzTina said...

tu la kak..pasni nk order lg.. nk baked potato gak..hahaha..tiru kak ma..

Papaglamz said...

Macam2 nyer... Nampak sedap.. Papaglamz singgah di sini.

Jom terjah papaglamz
http://www.papaglamz.com/?m=0

Mister Zarif said...

err.. kat mana ni yer? bab makan macam ni xbleh lpaskan peluang merasa. haha

Kakcik Nur said...

Wah...terliur tengok.

Sekarang ni semua dihujung jari, kan? :)

azizahchewan said...

nak tunggu anniversary nak order and antar kat opis cik somi..surrpriseeeee...boleh kan kan kan

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanummmg sedap :-)

Norma NML said...

@MizzTinaee....terlajak laris...eh..eee..tak malu nak tiru..hehe ;P

Norma NML said...

@Papaglamzyup..sdp & mudah..whtsapp @ mesej dah sampai dpn mata .btw thx sudi singgah :-)

Norma NML said...

@Mister ZarifKat Sg Merab Luar..nearby Bandar Baru Bangi tapi penghantaran as I knew Bangi, Putrajaya & Cyberjaya :-)

aRz MoHa said...

Baked Potato nampak menarik sangat....wow

Norma NML said...

@azizahchewanJah..x silap akak dia pun pandai wat kek..
haaaa..nk bgtau en Nazir ;-)

Norma NML said...

@aRz MoHatry la..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...