Friday, November 28, 2014

Alhamdulillah Rezeki...



Salam pagi Jummat...

Since bulan lepas..tak silap me 26 October..Travel Blogger terkenal Izzati ada buat contest Giveaway Anniversary Kisah Tatie sempena ulangtahun pernikahannya yang ke3.
Happy Belated 3rd Anniversary Izzati & Hazrul
 Ikutkan giveaway tamat pada 26 Nov but masa tu kebetulan dia kat Hong Kong..honeymoon sempena anniversary lorr...So semalam baru announce ditutup secara rasmi...11.59pm 27 Nov 2014..

Of course sape2 yang masuk contest @ giveaway hope to win kan...since syarat yang diberi sangat mudah ...follow ig & fanpage Tatie je..pastu komen banyak2 utk jadi pengomen yang tertinggi. Hadiah??? Sbb hadiah best tu la me sanggup 'curi' masa 2 hero kat rumah tu...tapi ...haa ada tapinya...tanpa mengabaikan tanggungjawab sbg isteri & ummi ok. Dan dah minta kebenaran dari en hubby pun..ye la ...kot dia tengok asyik dgn hp je...hehe.

My competitors yang terdekat...
Penat weyyy nak kejar..akhirnya sama..masa ni redha je sbb dah ngantuk..hehe..

Finally last nite dapat la me kejar adik Anaalut ni..rasanya masa ni kami memang 'kejar mengejar' sebab lepas tu me ternampak she's on te top..tapi bila me "go to home"...baru perasan yang Tatie dah umumkan the winner..lalala♫♫..hati berbunga riang..♫
Continue comment...then terbaca entry Tatie...Contest diumumkan..wink2...
Jeng je jeng..konon la..padahal kat atas tu dah terpampang muka me yg tak comel ni.. -
Alhamdulillah..rezeki dr Dia
Itulah hadiahnya yg me dok 'kejar' si Anaalut..picnya me dah tengok..nice sgt..by the way..thx again to Tatie sbb invite akak join this contest. Hope u win #asiahorizonigcontest & get chance travel to Turkey for free...Wish u luck Tatie 。◕‿◕。



12 comments:

MizzTina said...

yay!!! tahniah kak.. berbaloi usaha akak duk mengadap enpon n non stop komen.. hehehe.. tahniah!!

Nurzakiah Hanum said...

tahniah :)

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..tahniah...persahabatan maya yg begitu manis ,kan.

azizahchewan said...

yeayyyy!!!...nak tengok nak tengok...

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...

Tahniah. :)

Norma NML said...

@MizzTinahehe..tq :P

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumTq Anum

Norma NML said...

@❤Kamsiah❤Tq akak..tu..aamiin..

Norma NML said...

@azizahchewanhehe..belum terima lagi ;-)

Norma NML said...

@Kakcik NurTq Kakcik..alhamdulillah ..rezeki..

adianiez AIDA said...

tahniah :)

Norma NML said...

@adianiez AIDATq :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...