Thursday, November 6, 2014

Giveaway by Mamaniza.com



Macam dah lama tak join giveaway..lama ek..apa2 la..yg penting hari ni me nak join Giveaway Mamaniza..so apa kata kita meriahkan blog mamaniza ...kita pakat join gateaway ni ramai2..ada hadiah menarik tau...;-)

Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

24 comments:

Ainim Suju said...

oh ya..nak join tp terlupa

Nurzakiah Hanum said...

nak gak join tp x sempat

Norma NML said...

@Ainim Sujusempat lagi tu..jommm.;-)

Norma NML said...

@Nurzakiah HanumAnum..bz sht le tu :-D

eelobor said...

emmm....hadiah tu macam menarik jer. tapi dah bertahun2 saya tak joint GA nih. entri pun dah jarang yang ber"update". cuma sekali sekala bila rasa nak meluah

NzA said...

gud luck.

Norma NML said...

@eeloborjom la join :-)

Norma NML said...

@NzATq :-)

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
GA by mamanizacom (10 Nov)
GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

e d r i n a . 피나 said...

singgah dari GA sama :)

iamFyna

Amanda Suria said...

salam kenal..singgah dari GA yang sama..

http://suriaamanda.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Amanda Suria said...

singgah dari segmen yang sama

http://suriaamanda.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Mama Niza said...

Terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, pada 16 November 2014

Senarai Peserta GA Mamaniza update !

Norma NML said...

@Amanda SuriaThx sudi singgah..good luck ye :-)

Norma NML said...

@Mama NizaWelcome..hmm..x sbr nak tunggu result..hehe

Norma NML said...

@Mama NizaWelcome..hmm..x sbr nak tunggu result..hehe

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama;

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Semoga berjaya... (^_^)

Norhana Marsom said...

Jalan2 singgah dari sponsor..good luck!

Ibuhana

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

Norma NML said...

@Norhana Marsomthx sudi melawat..hehe

Norma NML said...

@Hani Fadhlina Abdul Rahmanaamiin..inshaaAllah..

Norma NML said...

@AyuInsYiraHgood luck ayu :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...