Saturday, November 1, 2014

Kunjungan ke Booth Aidijuma @ UPM



Semalam asalnya ikut teman ofis nak fetch anak buah kat UPM...kebetulan kakak dia ada kat Booth AJ..katanya jadi 'jerung'..hehe...mmg skrg fenomena AJ..macam2 gaya para pembeli & pemborong tudung AJ ni...u all tengok la pics yg me akan share nanti ye..Ikutkan hati design yg baru keluar ni me tak nak beli pun, macam takde yg berkenan tapi 'keimanan' tergugat bila samapai sana & nampak depan mata tergoda la jugak. Ala me belipun bukan yg mahal...baru RM10/helai..grab 2 helai je pun...safari & vintage..
Sorry terpaksa blur..sbb pic tu me snap tanpa minta izin..
Me ni bukan jenis suka beli sesuka hati je..kdg fikir juga beli banyak rasa membazir tersimpan dalam kabinet..baik beli benda yg ingin digunakan..ye la..if byk sangat tudung tak sempat nak rotate pun kira membazir kan. Kalau tanya me, untuk jadi seller dgn berebut & menjerit mcm tu maybe kena fikir banyak kali kot..andainya me mmg free mcm suri2 rumah yang dok pilih tudung kat atas tu ok la kot..
Antara koleksi AJ me ada..tak byk pun..hehe..
ada beberapa helai dah bagi kt adik n ada yg kt ampaian
Tapi best juga pegi kat situ..bukan apa, tengok macam2 gelagat ajrians & ajlovers..if next time ada yg buka booth nearby boleh terjah lagi..hehe..


p/s : Dah balik rumah ckp kt en hubby pi sana tu..boleh ditanya nape x beli byk helai kalau berkenan..huaaaa...tu la 'derhaka' x mintak izin dulu nak pegi sana..kan rugi..:(


4 comments:

MizzTina said...

hehehe...klu mnta izin, kompom dpt beli byk.. dhla RM10 je kak..

azizahchewan said...

kak...mana gamba saya..mareng kan ada ambik...:(

Norma NML said...

@MizzTinatau x pe..rugi jer..sobsob

Norma NML said...

@azizahchewanJah..pics idak memuaskan..video ada ar..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...