Thursday, November 13, 2014

Lelaki Tak Semestinya.....


Ayat tergantung ek ??? Alaa sekali sekala me nak suspen sikit pun tak boleh...takde yang gempak nya..just play around tentang my people around me..

Satu2nya zuriat kurniaan Allah pada kami suami isteri...cepatnya... dah besar anak ummi..dah tinggi dari ummi..dah boleh harap tolong itu ini..alhamdulillah walaupun orang dok sibuk cakap anak lelaki tak boleh harap utk tolong ibu..no3..itu salah..zaman dulu je kot..skrg depend on them..kalau mereka berminat semuanya boleh..and anak bujang me ni memang minat bab2 memasak..ikut ummi dia kot..jgn berminat yg bertentangan dgn agama sudah..hehe

Kisah weekend lepas..tiba2 dia buka peti ais.."ummi, nak buat roti burger la..nak buat sendiri boleh?"..Ok..apa salahnya.. let him do..but under my supervision. He took everything..tapi yang paling me risau bila bab guna pisau dan dapur..alhamdulillah finally dia berjaya .
In the making ;-)

Dah siap..:-)




11 comments:

Papaglamz said...

Waaa.. Semoga jadi ikutan anak2 bujang yang lain. Memabantu ibu di dapur..

Papaglamz follow di sini. Jom terjah entri papaglamz.

Tipsglamz l#l Cara teguran yang kelas untuk isteri daripada suami

http://www.papaglamz.com/2014/11/tipsglamz-ll-cara-teguran-yang-kelas.html?m=1

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

umuq berapa dah ni...

kadang-kadang, mereka terlalu cepat membesar kan?

sebab tu setiap saat pembesaran mereka tu sebolehnya kita abadikan dalam memori especially blog kan.. leh tgk balik bila depa besaq satni...

(^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

apapun...

salam perkenalan... is folo di 237 ;)

moga ukhwah berkekalan.. amin (^___^)

MizzTina said...

rifqi mmg anak yg baik..moga jd anak soleh.. selalu tlg umi ye..

Norma NML said...

@PapaglamzAamiin..InshaaAllah..:-)

Norma NML said...

@Nurzakiah Hanumsyukur alhamdulillah :-)

Norma NML said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽Thx sudi follow..done follow yrs...
Alhamdulillah..betul tu..every moment..nknya ank akak ni sorang je..umur dah 11 tahun..

Norma NML said...

@MizzTinaTq Tinn..Aamiin..

Cik Iman said...

wow leh buat menantu nie ekekek (anak Cik Iman baru 3 bulan wkakaak lawok la)

Norma NML said...

@Cik Imankocik laie tu Iman..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...