Thursday, November 20, 2014

Tampil Sopan Dengan Jameela Muslimah




Lately macam2 fesyen muslimah yang kita tengok, for me yang penting adalah keselesaan dan betul-betul bercirikan muslimah. Lagi satu yang memang buat kita fikir 2 3 kali..harga...yg ni pun memainkan peranan yang penting. Ye la..kot mahal sangat takkan golongan yang berpendapatan sederhana nak beli kan..:-)

Antara banyak-banayk jenama tu salah satu daripadanya jenama yang semakin menjadi pilihan ramai wanita adalah Jameela Muslimah. As I said...apa yang membezakan Jameela Muslimah dengan jenama-jenama yang lain adalah kualiti kain dan rekaan yang terkini yang ditawarkan pada setiap koleksi. So jangan risau kot old fashion ke sebab design dia mengikut peredaran masa..:-)
So untuk u all jika suka pakai jubah moden , tak kira la untuk pergi kerja ke..untuk pergi kenduri kendara ke..maklumlah cuaca kat Malaysia kan ada masanya panas. Bila nak pergi majlis dengan keadaan orang ramai dan cuaca yang macam tu, kualiti kain tu penting...nanti takde la rasa tak selesa. Yang bestnya bestnya Jameela Muslimah ni bukannya jual jubah je, ada muslimah t-shirt untuk pakai jogging @ keluar jalan2 hujung minggu dengan family gitu. Yg penting t-shirtnya cantik, kain tebal, nampak moden dan trendy...color block pun ada tau. So jangan risau, even pakai t-shirt muslimah pun tetap nampak cantik dan bergaya...yang penting aurat kita tetap terjaga..:-) 



Untuk menyenangkan lagi kita shopping , sekarang tak payah susah2 nak pergi butik atau kedai2 pakaian untuk dapatkan jubah yang moden dan sopan camni. Hanya dihujung jari je u all boleh tengok rekaan terkini koleksi pakaian wanita daripada JameelaMuslimah ni. So apa lagi rajin2 lah menjengah di laman web ZALORA Malaysia.


 Tunggu apa lagi? Dapatkan koleksi pakaian Muslimah kegemaran anda di Jameela Muslimah online hari ini juga! Bergaya tetap bergaya...yang penting biarlah nampak sopan dan selesa




6 comments:

NzA said...

xkluar la pulak gmbarnya....akak pn ada beberapa helai jubah ni.buat koleksi..mmg selesa dipakai....

Norma NML said...

@NzA
Akak..sorry pic smlm x kluar..now dah ok..
Tu la..kwn2 pun ckp kain dia tebal n selesa..saya pernah beli kasut ..puas hati :-)

NzA said...

he3x...dah kluar gmbarnya...

Norma NML said...

@NzA
:-)

adianiez AIDA said...

aida pun da kemaruk dgn jubah.
tapi bukan la jubah jameela.
jubah biasa-biasa aje dari kelantan :)
agreed, pemilihan kain amat penting.
terutama aida ni hah yg ber anak kecik, mesti nak selesa :)

Norma NML said...

@adianiez AIDAKan..material tu penting..selesa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...